KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paholaisen hillo

Arvosana 0/5
Leikkaa tomaatteihin ristiviillot ja pane ne puoleksi minuutiksi kiehuvaan veteen. Valuta vesi pois ja jäähdytä tomaatit kylmän juoksevan veden alla. Kuori tomaatit ja leikkaa ne lohkoiksi. Poista kovat kantaosat.

Poista pestyistä paprikoista ja chileistä siemenet ja pilko ne pienemmiksi. Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet. Yhdistä kaikki ainekset etikkaa ja hillosokeria lukuun ottamatta kattilassa ja anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Lisää etikka ja hillosokeri. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keittele viitisen minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä jääkaapissa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen