KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paahdettua salottisipulia ja papusalaattia

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 200°C. Laita salottisipuli uunipellille ja paista noin 45 minuuttia ja anna jäähtyä. Keitä papuja noin 8 minuuttia. Paista pekoni rapeaksi ilman rasvaa ja valuta talouspaperin päällä. Kuori ja pilko valkosipuli. Kuullota valkosipuli ja kumina ja lisää punaviinietikka ja sinappi. Ota pannu liedeltä, lisää oliiviöljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa pekoni kapeiksi suikaleiksi ja sekoita kastikkeeseen. Kuori ja puolita salottisipulit. Kaada kastike papujen ja salottisipulin päälle. Laita lehtisalaattia lautasille ja lisää pavut ja sipulit salaatinlehtien päälle.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen