KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paahdettua perunaa

Arvosana 0/5
Kietä perunat suolavedessä. Perunat on hyvä jättää napakoiksi. Leikkaa keitetyt perunat kahdeksaan osaan. Leikkaa ronskisti. Karamellisoi sipulit pannulla voin kanssa. Lisää sipulien joukkoon kaprikset, pilkottu sardelli ja hienonnetut yrtit. Anna hetki jäähtyä. Lisää sipulit huoneen lämpöisen voin joukkoon, mausta ja sekoita huolella. Laita massa kelmuun ja muotoile pötkylä ja laita se jääkaappiin jäähtymään. Paahda perunat pannulla, lisää sipulivoita ja nauti.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell