KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paahdettua kananrintaa, paksoita ja kookosta

Arvosana 0/5
Voit halutessasi marinoida kanan edellisenä päivänä.

Ota kana tunti ennen paistamista huoneenlämpöön. Leikkaa paksoit halki pitkittäin. Lämmitä pannu kuumaksi ja paahda kanoja nahkapuolelta öljyssä rapeiksi. Käännä kanat ja anna paistua hetki. Nosta kanat uunipellille ja paahda nahkapuoli ylöspäin noin 7-10 minuuttia 180 asteessa kunnes ovat kypsiä. Lisää kanaliemi samaan pannuun, jotta saat aromit talteen. Lämmitä kiehuvaksi ja lisää kookosmaito. Anna kastikkeen hautua niin, että jäljelle jää puolet nesteestä. Ota kastike sivuun, lisää sitruunanruoho, punainen chili, kaffirlimen lehdet ja limen mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Lämmitä samalla toinen pannu kuumaksi ja paahda halkaistuja paksoita pienessä määrässä öljyä. Siivilöi kastike. Tarjoile heti kananrinnan ja paksoin kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen