KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paahdettua ankanrintaa ja mangosalaattia

Arvosana 0/5
1. Lämmitä uuni 170 asteeseen, tee ristiviillot puolen sentin välein ankan nahkaan.
2. Ruskista nahkapuoli alaspäin noin 4 minuuttia.
3. Käännä liha ja ripottele päälle chilijauhe, hunaja ja soijakastike.
4. Paista uunissa kymmenen minuuttia ja nosta lepäämään.
5. Sekoita salaatti suikaloidusta mangosta, sipulista, kurkusta, tomaatista, sokerista, kalakastikkeesta ja limetistä.
6. Viipaloi ankka vinottain ja tarjoa salaatin kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Mike Robinson