KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paahdettua ananasta

Arvosana 0/5
Kuumenna uuni 230 -asteeseen. Kuori ananas ja poista siitä kova keskiosa. Leikkaa se pitkittäin kahdeksaan osaan.

Sekoita kulhossa täysruokosokeri, appelsiinin mehu sekä hunaja. Sekoita huolella. Nostele joukkoon ananaspalat ja sekoittele niin, että kaikki saavat osansa. Anna marinoitua kymmenisen minuuttia.

Nostele ananasviipaleet leivinpaperille ja paahda niitä uunissa noin 15 minuuttia. Käännä ja sivele päälle hieman lisää marinadia ja paahda vielä kymmenen minuuttia. Anna jäähtyä hetki.

Nostele paahdettuja ananasviipaleita lautaselle kaksi syöjää kohti ja lusikoi päälle hieman marinadia. Lusikoi joukkoon myös hieman turkkilaista luomujogurttia ja viimeistele rouhituilla pistaasipähkinöillä sekä mintunlehdillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen