KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Osterit ja vinegrette

Arvosana 0/5
Yhdistä hienonnetut sipulit, riisiviinietikka ja sokeri kulhossa. Anna maustua hetki. Avaa osterit sivusta osteriveitsellä, keittiöliinaa apuna käyttäen. Osterin tulisi tuoksua raikkaalle merivedelle. Lisää avattujen ostereiden päälle vinegrette ja tarjoile. Voit tarjoilla osterit myös sellaisenaan sitruunan kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell