KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Ostereita escabeche

Arvosana 0/5
Leikkaa sipuli, valkosipuli ja fenkoli ohuiksi suikaleiksi. Lämmitä pannu ja lisää oliiviöljy. Freesaa sipuleita ja fenkolia pannulla miedolla lämmöllä kunnes alkavat pehmetä. Lisää joukkoon valkoviinietikka, valkoviini, vesi ja kaffirlimen lehti. Anna kiehua kunnes nesteestä on puolet haihtunut. Lisää joukkoon appelsiinin mehu sekä -kuori. Pilko porkkana ohuiksi suikaleiksi ja lisää pannulle. Anna escabeche liemen kiehahtaa, älä keitä liikaa jotta appelsiinin tuoma raikkaus säilyy ja porkkanat eivät kypsy liian pehmeiksi. Mausta lopuksi suolalla, mustapippurilla sekä lorauksella oliiviöljyä.

Avaa osterit suolapedille. Nostele ostereiden päälle escabeche massaa ja viimeistele osterit puristetulla sitruunanmehulla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen