KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Omenasellerikeitto

Arvosana 0/5
Kuori ja kuutioi omena. Paista omenakuutioita voissa muutama minuutti ja mausta suolalla, pippurilla sekä vaniljajauheella. Nosta sivuun odottamaan keiton valmistumista.

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia voissa miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Kuori perunat ja juuriselleri ja kuutioi ne pieniksi. Lisää kattilaan peruna- ja sellerikuutiot sekä kasvislientä sen verran, että kasvikset peittyvät juuri ja juuri. Keitä kasvikset keskilämmöllä kypsiksi. Kaada keitinliemi siivilän läpi kulhoon ja ota sivuun.

Kuori ja raasta omena ja lisää omenaraaste kattilaan. Soseuta sauvasekoittimella ja lisää soseen joukkoon keitinlientä, kunnes saat aikaan sopivan paksun ja hieman juoksevan keiton. Viimeistele paistetuilla omenakuutioilla sekä lehtipersiljalla.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen