KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Omenaraparperikakku

Arvosana 0/5
Laita kulhoon 150g huoneenlämpöistä voita ja lisää joukkoon 2dl sokeria. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi massaksi. Lisää 2 munaa ja sekoita ne hyvin. Lisää joukkoon 1rkl vanilja-aromia ja 1 purkki kermaviiliä, sekoita aineet tasaiseksi. Seuraavaksi lisää kuivat aineet: 3,5 dl jauhoja, 1tl leivinjauhoja, ripaus ruokasoodaa ja 1tl kardemummaa. Sekoita aineet hyvin keskenään. Voitele pienehkö uunivuoka. Laita uunivuoan pohjalle voikuutioita, kanelia ja noin ½ dl sokeria. Lisää päälle omenarenkaita niin, että uunivuoan pohja peittyy. Lisää raparperikuutioita ja ripottele kanelia sekä loput sokerista. Seuraavaksi kaada taikinaa uunivuokaan ja laita uunivuoka 180-asteiseen uuniin, noin 30–40 minuutiksi. Kun vuoka on otettu uunista, anna jäähtyä noin 20 min. Käännä muotti ylösalaisin niin, että siitä tulee kaunis kakku. Tarjoile kakku vaniljajäätelön kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain