KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Omenachutney

Arvosana 0/5
Kuori omenat ja kuutioi omenat. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulin kynnet. Hienonna chili siemenineen. Kuori ja raasta inkivääri. Nosta kaikki ainekset sokeria ja hunajaa lukuun ottamatta kattilaan ja kiehauta. Lisää sokeri ja hunaja, laske lämpöä ja anna porista 10-15 minuuttia. Poista kanelitanko, laita hillo kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä viileässä.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen