KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Omenaa, selleriä ja jugurttia

Arvosana 0/5
Kuori juuriselleri kevyesti. Laita selleri folion sisään ja hiero pinnalle oliiviöljyä ja mausta suolalla. Kypsennä selleri uunissa 160 asteessa noin 45 minuuttia tai kunnes pehmeää. Laita jogurtti kulhoon, mausta hunajalla, suolala ja hienonnetulla mintulla ja tarkista maku. Murra kypsästä juuriselleristä paloja ja tarjoile ohueksi leikattujen omenasiivujen ja minttujogurtin kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell