KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Ohukaispiiras ja vitamiinipirtelö

Arvosana 0/5
Varusteet: raastin

Valmistelut:
Aseta uunin lämmöksi 180° C.

Ohukaiset:
• Riko munat kulhoon ja vatkaa maitoon.
• Sekoita joukkoon varovasti jauhot ja suola.
• Pese ja kuivaa persilja, pilko ja lisää taikinaan.
• Lisää loraus öljyä ja sekoita hyvin.
• Lämmitä loraus öljyä paistinpannussa.
• Levitä lusikallinen taikinaa pannulle ja paista kullanruskeaksi noin 3 minuutissa.
• Toista kunnes taikina on paistettu ohukaisiksi.

Vihannesmuhennos:
• Leikkaa purjot ohuiksi renkaiksi, pese ja kuivaa.
• Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa kuutioksi.
• Lämmitä pannu ja lisää tilkka öljyä. Paista vihanneksia noin 2 minuuttia.
• Pilko tomaatit. Poista pehmeä ydin ja säästä pirtelöön.
• Pese ja raasta porkkanat
• Puhdista sienet talouspaperilla ja leikkaa viipaleiksi.
• Lisää sienet, tomaatit ja porkkanat pannulle.

• Hauduta 5 minuuttia.


Ohukaispiiras:
• Aseta ohukainen lautaselle, levitä vihannesmuhennosta päälle ja sirota juustoa vihannesten päälle. Jatkalla lisäämälla ohukainen, vihannesmuhennosta jne.
• Sirottele juustoa ylimmän ohukaisen päälle.
• Paista uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Vitamiinipirtelö:
• Pese, perkaa ja puolita mansikat.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen