KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Nopea hollantilainen roti

Arvosana 0/5

 

Valmistelut:
• Kiehauta vettä kattilassa.

Leipä:
• Sekoita 500 g vehnäjauhojaja leivinjauhe isossa kulhossa.
• Lisää 1,5 dl maitoa.
• Vaivaa kunnes taikina ei enää tartu käsiin.
• Lisää tarvittaessa haaleaa vettä.
• Leivo taikina 12 palloksi.
• Levitä työalustalle vähän vehnäjauhoja.
• Kaulitse taikinapallot noin 2 millin paksuisiksi leiviksi.
• Sirottele vehnäjauhoilla ja pinoa.

Muna:
• Keitä munaa noin 8 minuuttia.
• Jäähdytä kylmällä vedellä ja kuori muna.

Kana:
• Leikkaa kanan rintaleikkeet kuutioiksi.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Lämmitä öljyä paistinpannussa.
• Paista kana joka puolelta ruskeaksi.
• Lisää valkoiset pavut tomaattikastikkeessa.
• Kiehauta ja pienennä lämpöä.
• Hauduta kanaa noin 5 minuuttia.
• Mausta suolalla ja pippurilla.

Pavut:
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.
• Pese pavut, poista päät.
• Keitä papuja noin 6 minuuttia ”al dente”.
• Kaada vesi pois ja höyräytä.
• Lisää pavut kanan joukkoon ja sekoita.

Sitten leipomaan:
• Laita leipätaikina kuumalle pannulle.
• Paista leipää noin 2 minuuttia molemmin puolin.

Currymuna:
• Lämmitä öljyä paistinpannussa.
• Lisää curryjauhetta ja pyörittele öljyssä.

• Paista munaa noin 2 minuuttia molemmin puolin.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen