advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Naudanlihasalaatti

Arvosana 0/5
Paista pihvit paistinpannulla keskilämmöllä noin 2-3 minuuttia molemmilta puolilta. Keitä parsat ja samaan aikaan leikkaa muita vihanneksia. Kuori porkkana ja leikkaa vihannesleikkurilla porkkanasta pitkiä siivuja. Leikkaa vihannesleikkurilla kurkusta hieman paksumpia pitkiä siivuja, kuin porkkanasta. Leikkaa sokeriherneistäkin tikkuja. Leikkaa retiiseistä ohuita siivuja. Halkaise keitetyt parsat pystysuunnassa ja viistosti lyhyemmiksi. Leikkaa kevätsipuleista varsiosaa viistosti pieniksi paloiksi.

Halkaise chili ja poista siemenet. Silppua chili ja kevätsipulin varsi pieneksi. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset hyvin keskenään.

Annostele lautasille salaatti pohjimmaiseksi, jonka jälkeen vihannestikut ja -lastut. Lisää hieman korianteria, pavun ituja, seesamin siemeniä ja kevätsipulia annoksen päälle, ennen pihviä.

Leikkaa lihaa tikkumaisiksi ja marinoi paloja kastikkeessa ja nosta marinoituja paloja salaattien päälle. Lorauta vielä jäljelle jäänyt kastike annoksen päälle, koristele seesaminsiemenillä ja tarjoile.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain