KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Naudan filee

Arvosana 0/5
Valmistus:

Ruskista naudan filee molemmin puolin paistinpannulla tilkassa öljyä. Mausta filee suolalla ja mustapippurilla. Levitä fileen päälle hunaja ja Dijon-sinappi. Kääri pekonit fileen ympärille.

Pilko vihannekset haluamallasi tavalla, mutta jätä ne melko suuriksi paloiksi ja laita ne leivinpaperoituun isoon uunivuokaan.

Laita kulhoon kaikki kastikkeen aineet paitsi öljy. Sekoita hyvin ja lisää öljy ohuena vanana mukaan koko ajan sekoittaen. Kaada kastike vihannesten päälle ja pyöräyttele vihanneksia niin että jokainen vihannes saa kastiketta pääleen. Laita kääritty filee vihannesten päälle. Paista lihaa ja vihanneksia 200-asteisessa uunissa noin 40-45 minuuttia, kunnes lihan sisälämpö on 54-56 astetta.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain