KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Mysli

Arvosana 0/5

Lämmitä uuni 200-asteeseen. Hienonna mantelit karkeaksi rouheeksi. Yhdistä toisessa kulhossa mantelit, siemenet, marjat sekä vanilja ja suola. Yhdistä toisessa kulhossa kookosöljy, vaahterasiirappi sekä pieniksi paloiksi paloiteltu banaani. Sekoita haarukalla tasaiseksi massaksi ja lisää kuivien aineiden joukkoon. Sekoita huolella niin, että kaikki saavat varmasti osansa!

 

Levitä mysli tasaisesti leivinpaperin päälle ja nosta uuniin paistumaan noin 15-20 minuutiksi tai kunnes mysli saa hieman väriä. Kääntele mysliä paistamisen puolessa välissä. Anna jäähtyä ja siirrä kannelliseen purkkiin.

 

Tarjoa mysliä itse tehdyn cashewjogurtin tai mantelimaidon kanssa. Voit lisätä joukkoon myös tuoreita hedelmiä. Nautiskele hitaasti joka lusikalliseen huomiosi kiinnittäen.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen