KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Mustikkasiikanigiri

Arvosana 0/5
Aja mustikat, soija sekä tilli hienoksi sauvasekoittimella tai blenderissä. Levitä mustikkamassa kelmulle ja nosta nahaton ja ruodoton siikafile massan päälle. Kiedo koko komeus tiukkaan pakettiin niin, että mustikkamassa on kosketuksissa koko siikafileeseen. Anna marinoitua ja antaa väriä vähintään pari tuntia.

Avaa paketti ja pese ylimääräinen massa kalan ympäriltä. Leikkaa kalasta noin 45-asteen kulmassa kahden sormen levyisiä suupaloja.

Ota käsiisi parin ruokalusikallisen verran sushiriisiä ja pyörittele siitä riisipallo. Ota siikapala vasempaan käteesi, sipaise siihen hieman wasabia ja paina riisipallo kevyesti kalapalaan kiinni. Muotoile lopuksi riisipalloa kevyesti painellen ovaalin muotoon.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen