KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Mustikkapannacotta

Arvosana 0/5
Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siitä siemenet kattilaan. Laita kattilaan muös tangon puolikkaat. Kaada joukkoon kerma sekä sokeri ja kiehauta. Purista pehmentyneistä liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois. Lisää liivatelehdet ja kuuman kerman joukkoon. Anna lehtien sulaa ja sekoita. Kaada kermaseosta lasien puoleen väliin. Laita jääkaappiin jähmettymään noin neljäksi tunniksi.

Laita liivatelehdet veteen likoamaan. Laita mustikat, sokeri ja vesi kattilaan. Soseuta mustikat sauvasekoittimella. Anna sokerin sulaa ja seoksen lämmetä. Valuta liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja laita ne mustikkaseoksen joukkoon. Kun liivatelehdet ovat sulaneet, anna seoksen hieman jäähtyä ja kaada se jähmettyneen pannacotan päälle. Laita hetkeksi pakkaseen.

Koristele mustikkapannacotat marjoilla ja syötävillä kukilla.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain