KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Mustikka-muruneliöt

Arvosana 0/5
Sekoita täytteen sokeri ja voi keskenään. Lisää jauhot ja sekoita. Laita sokerivoijauhoseos pakkaseen jähmettymään hetkeksi.

Vaahdota pohjan sokeri ja voi sähkövatkaimella vaahdoksi. Lisää kananmuna kerrallaan sokerin ja voin sekaan, samalla sähkövatkaimella sekoittaen. Kaada joukkoon aromit. Sekoita kermaviili mukaan. Raasta sitruunan kuorta taikinaan. Mausta kardemummalla. Sekoita leivinjauhe jauhoon. Lisää kaikki jauhot ja mantelilastut taikinan sekaan. Sekoita sähkövatkaimella.

Voitele ja jauhota uunivuoka. Levitä pohjataikina uunivuoan pohjalle. Lisää mustikat ja sokeri pohjan päälle. Ota täyte pakastimesta ja laita se mustikoiden ja sokerin päälle. Paista 180-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia, varmista cocktailtikulla onko pohja kypsää.

Leikkaa vuoasta haluamasi kokoisia paloja. Tarjoile valmiit mustikka-muruneliöt esimerkiksi jäätelön tai kermavaahdon kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain