KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Mustikka-kardemummajäätelö

Arvosana 0/5

Aja kaikki ainekset hienoksi monitoimikoneessa tai blenderissä. Varo kuitenkin ajamasta massaa liian hienoksi, jotta siihen jää hieman sattumia. Maista ja lisää mausteita tarvittaessa. Pieni ripaus suolaa tuo kaikkia muita makuja esiin eli älä missään tapauksessa jätä sitä pois!

 

Kaada jäätelömassa jäätelökoneeseen, anna sen tehdä työt ja nauti elämästä. Kun massa on valmis, tee siitä pari pientä palloa ruokailijaa kohden ja tarjoile mintunlehtien kanssa. Voit halutessasi koristella annosta vielä mehiläisen siitepölyllä!

 

Huom! Jos et omista jäätelökonetta, niin ei hätää! Jäätelön tekeminen onnistuu mainiosti myös ilman sitä. Kaada jäätelömassa pakkasen kestävään, laakeaan astiaan ja sekoittele massaa noin puolen tunnin välein kolmisen tuntia, kunnes massa on sopivan jähmeää.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen