KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Mustekalariisi

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 180ºC, peitä uunipellin pohja oliiviöljyllä ja lisää lohkoiksi leikattu sipuli, kuoritut valkosipulinkynnet, kuutioitu tomaatti ja puhdistettu mustekala. Mausta suolalla ja pippurilla, pirskottele päälle lusikallinen punaviinietikkaa ja persiljaa. Peitä alumiinifoliolla. Paista 2 tuntia.

Nosta mustekala toiseen astiaan ja siivilöi neste uunipelliltä. Säästä sekä neste että vihannekset.

Paista sekoittaen pilkottu sipuli. Kun sipuli on läpikuultavaa, lisää vihannekset ja sekoita. Paista vähän, jotta maut imeytyvät. Lisää riisi ja paista 1 minuutti jatkuvasti sekoittaen. Lisää punaviini, paistonesteet ja voi. Madalla lämpöä ja hauduta muutama minuutti sillä aikaa kun paloittelet mustekalan.

Laita mustekala riisin päälle ja sirottele päälle pilkottua minttua, korianteria, persiljaa ja pieneksi pilkottu chili. Nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho