KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Mustekala confit ja chorizoa

Arvosana 0/5
Laita mustekalat reunalliseen uunivuokaan. Kaada päälle öljyä niin ,että mustekalat peittyvät ja lisää sekaan chili, timjami, sitruunan kuori ja halkaistu valkosipuli. Hauduta mustekaloja 120 asteisessa uunissa 2-3 tuntia. Siivilöi mustekalat pois öljystä ja anna valua hetken.

Pilko chorizo pienemmäksi. Kuori sipuli sekä valkosipuli ja pilko pieneksi. Lämmitä pannu ja paista ensimmäikseksi hieman sipuleita. Lisää chorizo ja paista kokoajan sekoittaen keskilämmöllä. Kun chorizo alkaa olemaan paahtunut, nosta hieman lämpöä ja lisää sekaan mustekalat, paista. Pilko vielä paprika kuutioiksi ja heitä sekaan paistumaan hetkeksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Voit tarjoilla vaikka paahdetun leivän ja valkosipulimajoneesin kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen