KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Mustatorvisieniohratto

Arvosana 0/5
Paista pilkottuja mustatorvisieniä ja sipulia pannulla, kunnes sienistä on haihtunut suurin osa nesteestä. Lisää pannulle hieman oliiviöljyä sekä ohrahelmet ja kuullota hetki.

Rupea lisäämään kuumaa kasvislientä pienissä erissä ja sekoittele ohrattoa sen kiehuessa. Hauduta, kunnes ohrahelmet ovat kypsiä eli noin puolisen tuntia. Kun ohrahelmet ovat sopivan kypsiä, mutta niissä on vielä hyvä purutuntuma, ota kattila pois liedeltä. Mausta valmis ohratto suolalla, pippurilla ja situunamehulla.

Lisää joukkoon vielä vastaraastettu parmesaani, sekoita huolella ja anna seistä muutama minuutti. Lusikoi valmista ohrattoa tarjolle ja viimeistele se hienonnetulla persiljalla, parmesan-lastuilla sekä lorauksella oliiviöljyä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen