KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Munakoiso-tomaattipaistos

Arvosana 0/5
Sekoita ricottajuusto ja kuohukerma, vatkaa vaahdoksi. Mausta sitruunankuorella ja mehulla sekä suolalla ja mustapippurilla.

Kuutioi munakoiso ja kesäkurpitsa peukalonpään kokoiseksi. Halkaise kirsikkatomaatit. Paahda kurpitsansiemeniä 180 asteisessa uunissa 5 minuuttia. Pilko hieman basilikaa. Lämmitä oliiviöljy pannussa keskilämmöllä. Paista munakoisot ja kesäkurpitsa välillä sekoittaen. Lisää oliiviöljyä tarvittaessa jotta munakoisot sekä kesäkurpitsat paistuvat kunnolla ja saavat kauniin värin. Kun munakoisot sekä kesäkurpitsat ovat pehmenneet, lisää pannulle kirsikkatomaatit ja pyöräytä muutaman kerran. Ota paistos sivuun ja lisää vielä hieman veitsellä murskatut pinjansiemenet ja basilika. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile ricottajuustovaahdon kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen