KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Munakas

Arvosana 0/5
Paista pinaatteja mausteineen oliiviöljyssä ja anna pinaatin pehmetä. Nosta pinaatit sivuun ja paista portobellosieniä mausteineen oliiviöljyssä niin, että ne saavat kauniin ruskeän värin. Nosta sienet ja kirsikkatomaatit uuninpellille, ripauttele päälle öljyä, merisuolaa ja mustapippuria. Paista sieniä ja tomaatteja 200-asteisessa uunissa noin 5-10 minuuttia.

Vispaa munakkaan öljy, munat, vesi ja mausteet keskenään. Kaada munakas kuumalle paistinpannulle ja raasta päälle sitruunankuorta. Kun munakas on paistunut, nosta se lautaselle, koristele ja nauti sienien, pinaaatin ja kirsikkatomaattien kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain