KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Meriahventartar ja inkiväärijugurtti

Arvosana 0/5
Meriahventartar:

Pilko meriahven kuutioiksi ja lisää joukkoon suola. Laita meriahven jääkaappiin kypsymään pariksi tunniksi. Sillä aikaa purista limestä mehu ja raasta kuori. Hienonna ruohosipuli. Kun meriahven on alkanut kypsymään ja liha tuntuu kiinteältä, lisää joukkoon muut aineet. Mausta lopuksi mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoile raikkaan inkiväärijugurtin kanssa.

Inkiväärijugurtti:

Kuori inkivääri. Purista sitruunan mehu ja raasta kuori sekä inkivääri jogurttiin. Lisää hieman chiliä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua kylmässä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen