KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Meriahventa ja tomaattiriisiä

Arvosana 0/5
Lämmitä kattilassa tilkka oliiviöljyä ja paista kuoritut ja pilkotut valkosipulinkynnet. Pilko tomaatit ja lisää kattilaan. Kun tomaatit ovat pehmenneet, mausta suolalla ja pippurilla, kourallinen meiramia, sokeria ja lasillinen vettä. Madalla lämpöä ja hauduta kannen alla. Lämmitä oliiviöljyä toisessa kattilassa ja paista pilkottu sipuli. Kun sipuli on läpikuultavaa, lisää riisi ja paista vähän. Lisää tomaattikastike riisiin ja sekoita. Madalla lämpöä ja hauduta kannen alla 13 minuuttia.

Tee pieniä viiltoja kalojen nahkaan, mausta suolalla ja laita meiramia viiltoihin. Lämmitä reilusti öljyä isossa paistinpannussa. Pyörittele kalat maissijauhoissa molemmin puolin ja paista kullanruskeaksi noin 3 minuutissa. Valuta talouspaperin päällä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho