KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Marokkolaistyyliset silakat

Arvosana 0/5
Suomusta kalat huolellisesti. Kaada kalojen päälle etikka ja sivele marokkolaisella yrttitahnalla, charmoulalla. Laita jääkaappiin tekeytymään ja marinoitumaan noin tunnin ajaksi.

Leivitä kalat vehnäjauhossa ja paista oliiviöljyssä pannulla rapeaksi.

Asettele kalat lautaselle ja viimeistele sitruunan viipaleilla.

Charmoula

Hienonna kaikki ainekset tehosekoittimessa. Lisää lopuksi oliiviöljyä ja sekoita. Säilytä valmis charmoula jääkaapissa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak