KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Marokkolaiset mereneläväkääryleet filotaikinasta

Arvosana 0/5
Aluksi pilkotaan surimit, ravunpyrstöt, simpukat ja mustekalat hyvin pieneksi. Ainekset laitetaan kulhoon ja sekoitetaan massaksi. Massa maustetaan tomaattipyreellä, chilitahnalla, mustapippurilla, suolalla ja charmoulalla. Sen jälkeen jääkaappiin maustumaan noin tunniksi.

Keitä lasinuudelit. Pilko hienoksi ja anna jäähtyä hetken. Sekoita jäähtyneet nuudelit ja merenelävämassa täytteeksi.

Lusikallinen täytettä levitetään filotaikinalle. Taikinaa taitetaan kolmion muotoisiksi pasteijoiksi muutaman taitteen verran.

Lopuksi pasteijat voidellaan sudilla öljyllä. Paista pasteijoita 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak