KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Marinoituja rapuja

Arvosana 0/5
Paista jättiravut kuorineen pannulla kypsipsi ja ota sivuun jäähtymään. Pilko tomaatti ja kurkku kuutioiksi sekä kevätsipuli renkaiksi. Kuori ravut ja pilko pienemmiksi. Sekoita ainekset kulhossa keskenään ja raasta sitruunan kuori sekaan. Purista sitruunan mehu ja lorauta sekaan hieman oliiviöljyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Leikkaa sipuli, valkosipulit ja tomaatit pienemmiksi. Kuullota ensin sipuleita pehmeiksi. Lisää tomaatit pannulle ja tomaattimurska. Anna hautua hetken ja lisää sekaan limenlehti sekä sokeri. Anna vielä hieman hautua. Kaada tehosekoittimeen ja poraa tasaiseksi kaatamalla samaan aikaan oliiviöljyä nauhana sekaan. Mausta sitruunan mehulla, suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile marinoitujen rapujen kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen