KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Marinoitua lammasta

Arvosana 0/5
Lammas
Leikkaa liha viipaleiksi. Lisää pilkotut yrtit ja pirskota päälle öljyä. Anna lihan marinoitua 15 minuuttia. Grillaa lihat nopeasti niin, että ne jäävät keskeltä vaaleanpunaisiksi. Paahda pitaleivät. Täytä leivät lampaalla, kaalisalaatilla ja kastikkeella.

Kaalisalaatti
Leikkaa kaali pieneksi. Liota rusinoita vedessä. Sekoita öljy, etikka, sinappi ja hunaja kastikkeeksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kaalit ja rusinat. Lisää kastike ja sekoita hyvin.

Minttukastike
Kuori ja viipaloi valkosipuli. Pilko persilja ja minttu pieneksi. Sekoita jogurtti ja valkosipuli, oliiviöljy, minttu ja persilja. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaade kastike kulhoon ja pirskota päälle oliiviöljyä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen