KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Marinoitua dragon fruitia

Arvosana 0/5
Mittaa sokeri ja vesi kattilaan. Raasta limestä kuori ja lisää kattilaan. Lisää myös tähtianis, halkaistu vaniljatanko, kaffirlimen lehti sekä mintun lehtiä. Keitä sokerilientä pari minuuttia ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Siivilöi liemi ja laita jääkaappiin jäähtymään.

Kuori ja pilko dragon fruit reiluiksi paloiksi. Laita kulhoon ja sekoita raikas sokeriliemi joukkoon. Ennen tarjoilua raasta limenkuorta palojen päälle. Tarjoile välipalana tai jälkiruokana.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen