KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Marinoitu kala

Arvosana 0/5
Kuori ja pilko pieneksi valkosipuli ja inkivääri. Leikkaa tomaatit paloiksi. Kuori ja pilko pieneksi salottisipuli. Sekoita chili, salottisipuli, valkosipuli, sitruunaruoho, inkivääri, tomaatti, katkaraputahna, kurkuma, tamarindi, 5 cl öljyä, suola ja maapähkinät sekoittimessa. Lisää vähitellen vesi kunnes saat tasaisen seoksen. Hauduta matalalla lämmöllä kunnes vesi haihtuu ja jäljellä on kullanruskea tahna. Tahnan voi kätevästi pakastaa annoksittain. Hiero tahnaa kalojen päälle. Kiehauta riisi vedessä ja höyräytä kuivaksi. Leikkaa parsakaali ja paprika paloiksi ja paista sekoittaen tilkassa öljyä vokkipannussa. Grillaa kala ja tarjoa ja riisin ja vihannespaistoksen kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen