KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Marenki ja passionpavlova

Arvosana 0/5

Aloita marengin teolla. Vatkaa kananmunan valkuaiset ja sokeri vaahdoksi. Kaada tomusokeri varovaisesti sekaan. Annostele marenkitaikina leivinpaperilla päällystetylle uuninpellille isoksi pyöreäksi levyksi. Jos haluat voit tehdä pieniä marenkeja useamman kappaleen. Paista kiertoilmauunissa 2-3 tuntia 80-asteessa.

 

Kaavi kulhoon passionhedelmien liha. Sekoita sitruunalevite ja passionhedelmien liha hyvin keskenään.

 

Vatkaa kerma. Voit halutessasi lisätä sokeria kerman sekaan.

 

Aseta valmis marenki tarjoiluastialle. Marengin päälle laita kermavaahto ja passionpavlova. Koristele vadelmilla ja tomusokerilla. Tarjoile.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain