KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Mansikkataskut

Arvosana 0/5
Voitele Myllyn Paras -taskut munalla ja ripottele päälle rouhitut pistaasipähkinät. Lämmitä ja paista 200-asteisesssa uunissa kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita ja kypsiä.

Vaniljakreemimansikkatäyte: Lisää sokeria makusi mukaan mansikoiden sekaan. Sekoita ne varovasti keskenään. Anna maustua noin 20 minuuttia ja sekoita uudelleen varovasti. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja mausta sokerilla. Täytä taskut mansikoilla ja laita päälle kermavaahtoa ja koristele rouhituilla pistaasipähkinöillä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain