KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Mansikka-vaniljajogurttipuikot

Arvosana 0/5
Aloita tekemällä jogurttikreemi. Vatkaa kerma kuohkeaksi. Poista vaniljatangosta siemenet kermaan ja sekoita. Lisää jogurtti ja sekoita vispillällä. Mausta sokerilla ja vanilja-aromilla. Sekoita tasaiseksi.

Keitä kaikkia mansikkapyreen aineksia kattilassa noin 5 minuuttia. Tee massasta tasainen tehosekoittimessa. Anna massan jäähtyä.

Jaa jogurttikreemi kahteen osaan. Kaada toiseen jogurttikreemiin puolet mansikkapyreestä. Annostele seoksia kerroksittain jäätelömuotteihin (vaihtoehtoisesti juomalaseihin) siten, että jäätelöistä tulee raidallisia. Aseta jäätelötikut keskelle muottia ja laita jäätelöt pakkaseen jähmettymään. Kun jäätelöt ovat jäätyneet, ota ne kuuman veden avulla pois muoteista ja nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain