KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Mango-kinuskikakku

Arvosana 0/5
Pohja: Laita mantelit, taatelit ja kookoshiutaleet monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Laita massa kulhoon, lisää loput ainekset ja sekoita hyvin. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan ja painele massa tasaisesti pohjalle. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Mangotäyte: Kaada cashewpähkinät siivilään ja huuhtele ne valuvan veden alla. Laita pähkinät, mango, kookoskerma ja puolet kookosöljystä tehosekoittimeen ja sekoita hienoksi, tasaiseksi massaksi. Lisää loput täytteen ainekset ja anna sekoittua tasaiseksi.

Kinuskitäyte: Sekoita kaikki täytteen ainekset hyvin ja laita valmis täyte pursotinpussiin.

Kokoa kakku. Levitä noin puolet mangotäytteestä kakkupohjalle. Pursota puolet kinuskitäytteestä mangotäytteen päälle, myös aivan kakun reunalle, jotta se näkyy mangotäytteen välistä. Levitä loput mangotäytteestä vuokaan ja koristele lopuksi kinuskitäytteellä. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain