KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Maksaa ja perunamuusia

Arvosana 0/5
Marinoi maksaa muutama tunti valkoviinissä, johon on lisätty valkosipulia, pippuria ja laakerinlehti. Lämmitä maito kattilassa ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja leikkaa peruna, turnipsi ja porkkana pieniksi kuutioiksi ja keitä kuumassa maidossa 20 minuuttia.

Lämmitä oliiviöljyä isossa paistinpannussa ja lisää maksa. Mausta suolalla ja paista 3 minuuttia molemmin puolin. Lisää valkosipuli ja laakerinlehti marinadista antamaan enemmän makua. Nosta maksa pannusta. Lisää tilkka oliiviöljyä samaan paistinpannuun, lisää viipaloitu sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla. Kun on kuullottunut, lisää portviini ja etikka. Laita maksa sipulin päälle siksi aikaa, kun teet soseen.

Soseuta maidossa keitetyt vihannekset. Poista osa maidosta, mutta pidä tallessa, jos tarvitset lisää soseeseen. Lisää lusikallinen voita, mausta muskotilla ja lämmitä.

Lisää pilkottua persiljaa maksan päälle. Kanna pöytään ja nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho