KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Makrillia, paprikaa ja kaalipaistos

Arvosana 0/5
Makrillia ja paprikaa
Keitä perunat kuorineen kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä 15 minuuttia. Poista paprikoiden yläpää ja siemenet, leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuutioi tomaatti ja sekoita paprikoihin. Kuori ja pilko puolikas sipuli, pilko persilja ja korianteri ja lisää seokseen. Ripottele päälle sitruunankuori ja mausta etikalla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Valmista tuli. Laita jääkaappiin odottelemaan vuoroaan.

Lämmitä grillipannu ja loraus oliiviöljyä. Tee viillot makrillin vatsapuolelle ja työnnä niihin rosmariinia. Mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa nahka ruskeaksi molemmin puolin ja nosta pannulta. Paista samalla pannulla kaksi viipaletta leipää, jotka saavat kunnian toimia kalan patjana.

Kasaa ainekset lautasille. Nauti!

Kaalipaistos
Kaalipaistos sopii lisukkeeksi sekä liha- että kalaruoille. Irrota kaalinlehdet ja lämmitä oliiviöljyä paistinpannussa. Kun oliiviöljy kuumaa, paista ohuiksi viipaloidut valkosipulinkynnet, lisää kaalinlehdet ja mausta suolalla ja pippurilla. Pikapaista kaali läpikuultavaksi. Mausta suolalla ja pippurilla, madalla lämpöä ja hauduta kypsäksi kannen alla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho