KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Makkaramunakas ja salaattia

Arvosana 0/5
Munakas on usein hätävararuoka, kun on liian kiire kokata oikeasti. Mutta huolella valmistettu munakas on myös oiva pääruoka. Munakkaaseen voit lisätä melkeinpä mitä vaan, tässä vain yksi esimerkki.

Varaa munakkaaseen kaksi munaa henkeä kohti. Vatkaa munat kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla. Koska makkarat ovat melko suolaisia, ole varovainen suolan kanssa. Kuutioi makkarat. Voit käyttää maun ja saatavuuden mukaan mitä vain makkaroita.

Lämmitä tilkka oliiviöljyä ja paista makkarat. Lisää raastettu peruna, madalla lämpöä ja jatka paistamista. Pilko purjo ja lisää seokseen. Pilko persilja ja lisää muniin. Kaada paistinpannun sisältö munien sekaan ja sekoita hyvin. Kaada seos paistinpannuun ja paista matalalla lämmöllä. Kun munakas alkaa hyytyä, käännä ja paista toinen puoli. Aikaa kuluu noin 5 minuuttia per puoli.

Viipaloi tomaatit ja mausta oliiviöljyllä, oreganolla ja suolalla. Yksinkertaista, mutta hyvää.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho