KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Makkarainen perunakeitto

Arvosana 0/5
Keitto:
• Kuori perunat ja leikkaa neljään osaan.
• Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
• Leikkaa purjo renkaiksi ja pese ne.
• Kuori kaksi suikaletta appelsiininkuorta kuorimaveitsellä.
• Lämmitä öljyä pannussa.
• Paista appelsiininkuori, sipuli ja valkosipuli.
• Lisää lihaliemi ja maito, kiehauta.
• Lisää peruna ja purjo.
• Keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsyneet.

Yrttivoi:
• Kuori ja pilko valkosipuli.
• Pilko yrtit pieniksi.
• Lämmitä voita hetki mikrossa. Sekoita hyvin.
• Sekoita yrtit ja valkosipuli voihin.
• Voitele sämpylänpuolikkaat yrttivoilla.

Keiton viimeistely:
• Kuori ja viipaloi porkkana.
• Pese ja viipaloi kesäkurpitsa.
• Irrota jyvät maissista.
• Viipaloi makkara.
• Poista appelsiininkuori keitosta.
• Soseuta keitto tehosekoittimessa.
• Kiehauta keitto.
• Lisää porkkana, kesäkurpitsa, maissi ja makkara.
• Hauduta noin 10 minuuttia.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen