KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Maissinen lihapullayllätys ja pinaattia

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.
• Kiehauta toinen kattilallinen vettä kananmunille.

Perunat:
• Kuori perunat ja leikkaa kuutioiksi.
• Keitä perunoita noin 20 minuuttia.
• Kaada vesi pois ja höyrätä.

Lihapullayllätys:
• Keitä 4 munaa noin 6 minuuttia.
• Kuori munat.
• Leikkaa paprikat puoliksi, poista siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
• Sekoita kulhossa jauheliha, 1 muna, paprika, suolaa ja pippuria.
• Peitä keitetyt munat taikinalla.
• Kaada leivänmurut lautaselle.
• Pyöritä lihapullat paksulti leivänmuruissa.
• Lämmitä voi paistinpannussa kunnes se alkaa ruskistua.
• Paista lihapullat kuumassa pannussa joka puolelta ruskeiksi.
• Leikkaa sipuli paloiksi ja lisää pannuun.
• Lisää tilkka soijakastiketta ja loraus vettä kastikkeeksi.
• Alenna lämpöä ja keitä noin 15 minuuttia.

Perunamuusi:
• Soseuta perunat.
• Lämmitä maito ja lisää soseeseen.
• Sekoita maissinkeitinvesi soseeseen.
• Mausta suolalla ja pippurilla.

Pinaatti:
• Pese ja kuivaa pinaatti hyvin.
• Kuori ja pilko valkosipuli.
• Lämmitä öljyä vokkipannussa.
• Paista kevyesti valkosipuli ja lisää pinaatti.
• Sekoita hyvin ja paista kunnes pinaatti on kypsää.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen