KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Maissikananrintaa, harissakasviksia ja minttuöljyä

Arvosana 0/5
Paista maissikananrintoihin kaunis väri pannulla ja kypsennä loppuun (66-asteiseksi) 180- asteisessa uunissa. Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Kuori ja pilko valkosipulit. Poista chileistä siemenet ja pilko pienemmäksi. Yhdistä ainekset kulhossa ja aja hienoksi sauvasekoittimella.

Keitä quinoaa kymmenen minuuttia suolatussa vedessä keskilämmöllä ja siivilöi se. Pyöräytä joukkoon hieman oliiviöljyä. Kuutioi kasvikset ja freesaa niitä oliiviöljyssä 5 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä, mutta vielä sopivan napakoita. Heitä perään harissa-kastike ja paista pari minuuttia. Lisää joukkoon quinoa ja hieman tuoretta korianteria.

Yhdistä minttuöljyn ainekset kulhossa ja aja hienoksi sauvasekoittimella tai kutterilla.

Kokoa annos latomalla pohjalle harissakasviksia ja asettamalla päälle maissikananrinnan. Viimeistele minttuöljyllä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen