KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Maissikanaa ja sitrusta

Arvosana 0/5
Paista kanat pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla ja laita uunivuokaan. Kypsennä uunissa 160 asteessa 10-12 minuuttia. Leikkaa fenkoli ohuiksi siivuiksi ja paista pannulla. Lisää sokeri ja karamellisoi kunnes fenkolit saavat kauniin värin. Leikkaa verigreippi niin, että jäljellä jää hedelmäliha. Laita verigreipit pannulle fenkolien joukkoon ja pyöräytä, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile paahdetun maissikananrinnan kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell