KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Macarons-leivokset

Arvosana 0/5
Aloita vatkaamalla munanvalkuaiset. Lisää pikkuhilja sokeria ja vatkaa kovaa samalla. Lisää sokeria hiljattain kunnes massa alkaa vaahtoutumaan ja jämäköitymään. Lisää mantelijauhe vähitellen. Sekoita varovasti. Lisää lopuksi elintarvikeväri. Muotoile uunipellille pieniä keksejä. Paista uunissa 90 asteessa, kunnes kohoavat kauniisti. Anna jäähtyä kunnolla.

Aloita Macaronsien kasaus ja valmista sarjatyönä marenkivoikreemillä ja mustikkahillolla (mustaherukkakin käy) täytetyt Macaronsit. Voit laittaa koristeeksi syötäviä kukkia tai yrttejä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak