KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Maapähkinä-suklaacupcake

Arvosana 0/5
Vaahdota kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhot, leivinjauhot ja kaakaojauhe siivilän läpi ja lisää joukkoon loput aineet. Jaa taikina kolmeen osaan. Laita muffinssipaperit muffinssivuokiin, täytä taikinalla ja paista 180-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

Suklaakuorrute: Vaahdota voi ja tomusokeri. Kun seos on vaahtomaista lisää joukkoon tuorejuusto ja kaakaojauhe. Laita kuorrute pursotinpussiin ja laita hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Maapähkinävoitäyte: Laita kaikki aineet kulhoon ja vaahdota tasaiseksi massaksi. Laita täyte pursotinpussiin ja laita jääkaappiin hieman jähmettymään. Seuraavaksi pursota cupcaket kuorrutteella ja viimeistele maapähkinävoitäytteellä. Lopuksi koristele haluamillasi strösseleillä tai vaikkapa suklaamuruilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain