KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Maapähkinäfudge

Arvosana 0/5
Laita ensin vuoka valmiiksi. Vuoraa vuoka leivinpaperilla ja voitele paperi hyvin. Laita vuoan pohjalle puolet M&M-karkeista. Laita vuoka sivuun. Sekoita miedolla lämmöllä kattilassa sokeri, maito ja voi ja anna seoksen kiehahtaa ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä, sekoita joukkoon vaahtokarkkitahna ja maapähkinätahna. Lisää joukkoon vielä jauhot ja sekoita aineet hyvin keskenään.

Kaada valmis massa vuokaan. Lisää loput M & M-karkit massan päälle ja painele tasaiseksi. Anna jäähtyä jääkaapissa ainakin pari tuntia niin, että massa jähmettyy. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain