KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Maalaissalaattia ja ryytisinappikastiketta

Arvosana 0/5
Ryytisinappikastike: Sekoita kaikki muut aineet paitsi rypsiöljy ja oliiviöljy tasaiseksi tehosekoittimessa. Lisää öljy ohuena nauhana kokoajan sekoittaen. Tarkista maku. Voit myös valmistaa kastikkeen kulhossa pallovatkainta käyttäen.

Salaatti: Pese salaatit hyvin ja kuivaa salaattilingossa. Nypi salaatit käsin reilun kokoisiksi paloiksi.

Pilko portobellosienet neljään osaan ja paista kuumalla paistinpannulla oliiviöljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä kananmunia 7 minuuttia ja jäähdytä, kuori kananmunat ja leikkaa puoliksi. Kuori ja keitä perunat melkein kypsiksi, anna jäähtyä jonka jälkeen leikkaa kuutioiksi. Paista perunoita vielä pannulla reilussa voissa, mausta suolalla

Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi.

Leikkaa leipäviipaleet ja paista pannulla öljyssä timjamin ja valkosipulin kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista miedolla lämmöllä kunnes leivät ovat rapeita.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen