KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Lohta ja kesäkurpitsakakkuja

Arvosana 0/5

Tagliatelle:
• Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeiden mukaan.

Tarvitaan myös: kattila, 2 paistinpannua

Kesäkurpitsakakut:
• Pese ja kuivaa kesäkurpitsa.
• Raasta raastimen isoimmalla terällä.
• Purista ylimääräinen neste raasteesta.
• Vatkaa munat kulhossa, sekoita raaste ja perunajauho joukkoon.
• Lisää tarvittaessa perunajauhoa, massan tulee tarttua sormiin.
• Lisää juustoraaste.
• Lisää suolaa, pippuria ja muskottipähkinää.
• Lämmitä paistinpannu ja lisää tilkka öljyä.
• Jaa massa neljään osaan.
• Muotoile kakuiksi.
• Paista noin kahdeksan minuuttia, kunnes kakut ovat kullanruskeat molemmin puolin.

Lohi ja kastike:
• Leikkaa sitruuna puoliksi ja purista mehu kulhoon.
• Poista ruodot lohesta.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Lämmitä paistinpannu ja lisää öljyä.
• Paista lohta noin 5 minuuttia keskilämmöllä, kunnes se on kullanruskea.
• Kaada sitruunamehu lohen päälle.
• Nosta lohi lautaselle ja lisää kermaa paistinnesteisiin.
• Kuumenna nopeasti.
• Leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi ja lisää kastikkeeseen.
• Mausta kastike suolalla ja pippurilla.
• Paahda mantelilastut kuivalla pannulla kullanruskeiksi.
• Poista vesi tagliatellesta ja lisää kastikkeeseen. Sekoita hyvin.

Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen